Φύση και αυθεντικότητα του νησιού

Για τους λάτρεις της φύσης και της πεζοπορίας

  • PRIX EN EURO
  • BUS CLIMATISE
  • GUIDE LOCAL FRANCOPHONE
  • ENTRÉES DANS TOUS LES SITES
  • PENSION COMPLETE DU DINER LE JOUR 1 AU PETIT-DEJEUNER LE JOUR 8
  • ASSISTANCE A L’AEROPORT POUR L’ARRIVEE ET LE DEPART
  • HOTELS 3* OU 4*
DURÉE 8 jours
AGE 12+
DATES Avril à Octobre
LIEU Crète
TAILLE DU GROUPE De 16 à 16 personnes

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πίστα που συνδυάζει αρμονικά την επίσκεψη τυπικών πόλεων ή αρχαίων πόλεων, τη διάσχιση σε ένα καΐκι ενός οχυρού νησιού, μια βόλτα σε έναν αμπελώνα, το κολύμπι στα κρυστάλλινα νερά του Λιβυκού Πελάγους. προς τα νότια αλλά και την ανακάλυψη αυτό το εξαιρετικό νησί με τα πόδια.

Η Κρήτη σας προσκαλεί να έρθετε να περπατήσετε στα μονοπάτια της και στα μονοπάτια των βοσκών και να μυρίσετε τις μυρωδιές της υπαίθρου, τα αρωματικά βότανα και τα αγριολούλουδα που φυτρώνουν στα οροπέδια και τις πλαγιές. Αυτά τα ορεινά τοπία, αυτοί οι βουκολικοί περίπατοι αποτυπωμένοι με γαλήνη και αρμονία δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.

Επιπλέον, ένα από τα κυριότερα σημεία αυτής της ξενάγησης είναι η κατάβαση του φαραγγιού της Σαμαριάς. Είναι ένα φαράγγι μήκους 18 χιλιομέτρων εξαιρετικής ομορφιάς, που έχει χαρακτηριστεί ως Εθνική Κληρονομιά από την Unesco. Η πορεία μοιράζεται με απολαυστικά σκιασμένα μέρη, ρυάκια για να δροσιστείτε, απότομους βραχώδεις τοίχους, όλα διασχίζουν πευκοδάση και κυπαρίσσια.

Κρήτη: αυτό το πολυπόθητο πράσινο σκηνικό θα σας γοητεύσει καθώς και η καλοσύνη και η ζεστασιά ενός λαού που σέβεται τους ξένους και που ζει σε τέλεια αρμονία με αυτό το εξαιρετικό περιβάλλον.

Με λεωφορείο και με τα πόδια: Η Κρήτη προσφέρεται υπέροχα για την ανακάλυψη των φυσικών, αρχιτεκτονικών και ιστορικών της περιέργειες χάρη στα δύο μέσα της.