Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 15 ημέρες

  • PRIX EN EURO
  • VOITURE DE LOCATION
  • AVEC DEMI-PENSION OU AVEC PETIT-DEJEUNER
  • ASSISTANCE A L’AEROPORT POUR L’ARRIVEE ET LE DEPART
  • HOTELS : 3 NUITS A L’EST + 4 JOURS A L’OUEST DE L’ILE
  • HOTELS 3* OU 4*

DURÉE 8 jours
AGE Tout âge
DATES Avril à Octobre
LIEU Crete

Autotour “Ο μεγάλος γύρος της Κρήτης”

Με το ενοικιαζόμενο όχημα και με απόλυτη αυτονομία, θα ταξιδέψετε στο νησί από ανατολή προς δύση και από βορρά προς νότο για 15 ημέρες, με τον δικό σας ρυθμό, ακολουθώντας την εθνική οδό αλλά και τους επαρχιακούς δρόμους. Είναι ιδανικό για ταξίδια σε λόφους και κοιλάδες.

Θα σας μαγέψουν τα εξαιρετικά ορεινά τοπία, οι χιονισμένες κορυφές τους, οι απότομοι βράχοι, τα απότομα φαράγγια και οι στρογγυλεμένοι λόφοι. Είναι επίσης μια απέραντη τιρκουάζ θάλασσα: κολύμπι σε οργανωμένη παραλία ή σε μακρινό όρμο. Θα σταματήσετε όπου θέλετε!

Η Κρήτη είναι επίσης μια σειρά από μικρά ολάνθιστα χωριά με στενά δρομάκια που οδηγούν στο καφενείο της πλατείας, χωριουδάκια χαμένα σε μια πλούσια φύση που προσφέρουν στον επισκέπτη αισθήσεις ελευθερίας και γαλήνης. Όμως, είναι και ξέφρενες πόλεις που είναι γεμάτες ιστορικά μνημεία, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Εδώ είναι ένας άλλος κόσμος! Σταυροδρόμι μεταξύ Ευρώπης και Ανατολής, παρά την απληστία, κατάφερε ωστόσο να διατηρήσει μια ισχυρή, άγρια ​​και ακαταμάχητη προσωπικότητα στην εικόνα των κατοίκων της. Οι γέροντες, με τα πρόσωπά τους ξεπερασμένα από τα χρόνια και τον ήλιο, είναι οι εγγυητές των τοπικών παραδόσεων και της προγονικής φιλοξενίας. Αισθάνεται καλά, σχεδόν σαν στο σπίτι.

Ελάτε να ανακαλύψετε την Κρήτη με το αυτοκίνητό σας για να ανακαλύψετε όλες τις πτυχές της, χωρίς περιορισμούς, χωρίς πρόγραμμα αλλά με τον ελεύθερο χρόνο σας και με απόλυτη ελευθερία!