ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ “ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ”

Το δρομολόγιό σας “ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ”.

  • PRIX EN EURO
  • VOITURE DE LOCATION
  • AVEC DEMI-PENSION OU AVEC PETIT-DEJEUNER
  • ASSISTANCE A L’AEROPORT POUR L’ARRIVEE ET LE DEPART
  • HOTELS : 4 NUITS A L’OUEST + 2 NUITS A SANTORIN + 1 NUIT A HERAKLION
  • HOTELS 3* OU 4*

DURÉE 8 jours
AGE Tout âge
DATES Avril à Octobre
LIEU Crete et Santorini

Είναι μια ξενάγηση που έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις της ελευθερίας και κυρίως για όσους θέλουν πάνω απ’ όλα να οργανώσουν τις επισκέψεις και τις ανακαλύψεις τους όπως θέλουν, χωρίς πρόγραμμα και χωρίς περιορισμούς. Συνδυάζει τέλεια την ανακάλυψη της Κρήτης και της Σαντορίνης: όλα με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας.

Κατά την άφιξή σας στην Κρήτη, θα πάρετε στην κατοχή σας το όχημά σας και το πακέτο «Προτεινόμενη πίστα και δρομολόγιο» που περιέχει συνετές ιδέες για επισκέψεις και εκεί θα ξεκινήσετε να εξερευνήσετε την Κρήτη και τους ιθαγενείς της.

Φυσικά, οι βόλτες σας θα σας οδηγήσουν να ανακαλύψετε υπέροχα τοπία, απομονωμένες κοιλάδες, χωριουδάκια γεμάτα λουλούδια, απόμερα χωριά όπου οι κάτοικοι θα σας καλωσορίσουν σαν έναν από τους δικούς τους. Απολαύστε λοιπόν αυτή τη στιγμή ηρεμίας πίνοντας έναν ελληνικό καφέ ή μια κρητική σπεσιαλιτέ στη σκιά ενός πλάτανου στην πλατεία του χωριού. Θαυμάστε τα έργα τοπικής χειροτεχνίας σε ξύλο ελιάς και σιγά σιγά ακολουθήστε το δρόμο για να σταματήσετε σε έναν απομονωμένο όρμο και να απολαύσετε το μπάνιο σας στο Αιγαίο ή στο Λιβυκό Πέλαγος. Η Κρήτη είναι πολύ πλούσια, η πλούσια βλάστησή της και αναπόφευκτα οι δρόμοι θα σας ταξιδέψουν σε πλήθος εκπλήξεων! Αλλά η ομορφιά των πόλεων και των μνημείων δεν πρέπει να ξεπεραστεί: θα χαρείτε να κάνετε μια βόλτα στους λαβύρινθους των μικρών σοκακιών στα Χανιά ή στο Ρέθυμνο.

Αυτή η οδύσσεια συνεχίζεται με ένα διήμερο στη Σαντορίνη όπου κάποιοι βλέπουν την προέλευση του θρύλου του Ατλαντίδη. Τα εκθαμβωτικά λευκά θολωτά σπίτια, λαξευμένα στον ηφαιστειακό βράχο και κολλημένα στο πλάι του γκρεμού, συνιστούν ένα μεγαλειώδες θέαμα. Η Σαντορίνη και το ηφαίστειό της: είναι μια παλέτα ζωγράφου όπου κάθε χρώμα δίνει νόημα στο τελικό τοπίο.

Η διαδρομή με το αυτοκίνητο «δύο σε ένα» είναι εύκολη, έξυπνη και τόσο εκπληκτική!